main logo

Рейтинг кращих виробників міжкімнатних дверей в Україні

Вибираючи міжкімнатні двері для свого житла, звертайте увагу на виробника, його досвід роботи на ринку, матеріали, технології та декоративні покриття, які використовує компанія. Від цього безпосередньо залежить довговічність, надійність і естетика конструкції.


Виробники міжкімнатних дверей в Україні пропонують безліч варіантів на будь-який бюджет - у всьому цьому розмаїтті легко заплутатися. Ми зібрали топ кращих брендів, щоб вам було простіше зробити вибір.


Популярные производители межкомнатных дверей


Популярні виробники міжкімнатних дверей в Україні: ціни, плюси, мінуси


На українському ринку вже багато років лідируючі позиції займають чотири компанії: "Папа Карло", "Albero", "Новий стиль", "Термінус". Всі бренди мають власні високотехнологічні заводи з імпортним європейським обладнанням, а за рахунок грамотної оптимізації бізнес-процесів ціни на двері міжкімнатні утримуються на доступному для українців рівні.


“Папа Карло”


Фахівці фабрики власноруч створюють дизайн, підбирають інноваційні матеріали, постійно стежать за інтер'єрними трендами. Це підприємство повного циклу - фахівці відповідають за всі етапи виробничого процесу, від заготівлі сировини до розробки дизайну і фінального складання. Ключові особливості бренду:


  • найбільший модельний ряд в порівнянні з іншими брендами;
  • різноманітність дизайнів: класика, модерн, прованс, хай-тек, техно, скандинавський і інші;
  • варіативність обробки, в тому числі натуральний і екошпон, під фарбування, 3D-плівка;
  • великий вибір ефектів скління, включаючи трендові лакобель, піскоструй, гравіювання;
  • система управління якістю за стандартом ISO 9001;
  • використання екологічно чистої сировини і турбота про навколишнє середовище;
  • 5-річна гарантія на всю продукцію.


МЕЖКОМНАТНЫЕ ДВЕРИ ПАПА КАРЛО OPTIMA-2МЕЖКОМНАТНЫЕ ДВЕРИ ПАПА КАРЛО OPTIMA-3МЕЖКОМНАТНЫЕ ДВЕРИ ПАПА КАРЛО MILLENIUM ML-02C



“Новий стиль”


Херсонська фабрика пропонує продукцію в різних стилістичних напрямках - класика, модерн, прованс, мінімалізм, хай-тек. В якому стилі не був би виконаний ваш дизайн-проект, в каталозі компанії точно знайдеться відповідна двері. Такі виробники міжкімнатних дверей в Україні, як "Новий стиль", завжди роблять ставку на оптимальне співвідношення ціни і якості. Тому в модельному ряду є і бюджетні, і преміальні рішення. Серед ключових переваг цього бренду:


  • багато конструкцій і покриттів (каркасно-щитові, збірні; гарантування, ПВХ, екошпон);
  • безпечне екологічно чиста сировина;
  • кожен продукт відповідає міжнародним стандартам якості, реалізована система контролю ISO 9001;
  • продукція проходить циклічні випробування на 50 тисяч закривань / відкриттів із зусиллям.


МЕЖКОМНАТНЫЕ ДВЕРИ НОВЫЙ СТИЛЬ LITE ОТ ТМ LIBERTY DOORS IBIZA СО СТЕКЛОМ САТИНМЕЖКОМНАТНЫЕ ДВЕРИ НОВЫЙ СТИЛЬ МОДА VIOLA СО СТЕКЛОМ САТИНМЕЖКОМНАТНЫЕ ДВЕРИ НОВЫЙ СТИЛЬ МОДА ПВХ ULTRA ЛЕОНА СО СТЕКЛОМ САТИН



“Термінус”

Сучасні виробничі потужності розмістилися на 21 тисячі квадратних метрів. Продукція створюється з відбірної сировини, яке проходить всі екологічні експертизи і стійко витримує експлуатацію в самих екстремальних умовах. Серед особливостей варто відзначити:

  • використання відбірної деревини - євробруса;
  • безліч сучасних дизайнів під будь-який інтер'єр;
  • всі полотна забезпечують надійну звукоізоляцію, яка відповідає нормам ДСТУ;
  • завдяки сучасним технологіям вироби витримують легке механічне вплив, вплив температур і вологості.


МЕЖКОМНАТНЫЕ ДВЕРИ ТЕРМИНУС MODERN 174МЕЖКОМНАТНЫЕ ДВЕРИ ТЕРМИНУС SWEET DOORS 104МЕЖКОМНАТНЫЕ ДВЕРИ ТЕРМИНУС URBAN 21


Види міжкімнатних дверей по стилю і дизайну

Для більшості покупців головні аспекти, на які вони звертають увагу, вибираючи двері міжкімнатні - ціна і дизайн. Якщо з першим пунктом все зрозуміло, то вибір дизайну, як правило, викликає багато питань. Полегшити собі пошуки можна, засвоївши просте правило: не знаєш, що вибрати - віддавай перевагу класиці. Класичне оформлення відмінно підходить для напрямків прованс, ретро, ​​кантрі, модерн.

Якщо у вашому будинку реалізований ремонт в мінімалістичному сучасному стилі, підійдуть будь-які міжкімнатні двері від виробника в стилі хай-тек і лаконічній колірній палітрі (чорний, сірий, білий). Вони виглядають максимально функціональними і сучасними.


Виды межкомнатных дверей по стилю и дизайну


Підбирати стиль варто, орієнтуючись виключно на власні переваги. Дизайн може бути яким завгодно, головне - гармонійне поєднання з підлогою, меблями та стіновими панелями (якщо вони використовуються в проекті вашого житла). Всі інші тонкощі і нюанси - виключно справа вашого смаку.


Матеріали

Виробники міжкімнатних дверей використовуються різні матеріали, відповідно, і ціновий діапазон на продукцію варіюється в досить широких межах. Серед найпопулярніших варіантів варто виділити:

  • Натуральний масив дерева. Преміальне рішення, вартість таких моделей залежить від породи дерева. Найдоступнішою вважається сосна, дорожчі - дуб, горіх і т.д.
  • ПВХ-плівка. Забезпечує довговічність, захист від вологи, механічних пошкоджень, великий вибір кольорів і текстур, головна перевага - легкий швидкий догляд і доступна ціна. Це вибір сімей, де є маленькі діти або домашні тваринки.
  • Шпоновані натуральні. Каркас покривається тонкими листами натурального шпону. Ціна таких міжкімнатних дверей - вище, але при цьому вони забезпечують і більш високі тепло- і звукоізоляційні характеристики.
  • Екошпон. Особлива технологія пресування деревних волокон за допомогою синтетичних складів дозволяє добитися ідеальної імітації деревного малюнка, але при цьому коштують такі конструкції набагато дешевше, ніж натуральні шпоновані.
  • Скло. Найчастіше використовується як окремі декоративні вставки, але зустрічаються і суцільно скляні версії. Такі моделі виготовляють з триплекс або ударостійкого скла, це гарантує надійність і тривалий термін експлуатації. Вашим домочадцям точно нічого не загрожує! Скло може бути матовим, глянсовим, дзеркальним, пофарбованим, з нанесеним малюнком або іншим ефектом.

Фурнітура


Зручність і комфорт під час щоденної експлуатації багато в чому залежить від ергономіки фурнітури елементів. Дверні ручки, петлі, запірні елементи - всі вони можуть мати різний дизайн і стилістику. Тому фурнітуру підбирають під загальний стиль і  палітру кольорів полотна і житла, де вона встановлена. У цьому питанні ви можете розраховувати на допомогу і професійну консультацію менеджерів компанії "Armada".


Вартість міжкімнатних дверей


Ми співпрацюємо безпосередньо з кращими виробниками міжкімнатних дверей в Україні, тому ви можете розраховувати на вигідну вартість без додаткових націнок.


Бренд Ціна від Ціна до
“Новий стиль” 768 грн. 2992 грн.
“Папа Карло”
2100 грн.
3150 грн.
“Термінус”
2253 грн.
4771 грн.






FAQ: відповіді на популярні питання



Як визначити розміри двері, яка підходить для моєї оселі?


Ви можете провести заміри самостійно або викликати професійного замірника, який виміряє отвір, дасть професійну консультацію, допоможе визначитися з аксесуарами і фурнітурою.



На якому етапі ремонту потрібно монтувати дверну конструкцію?

За фактом, установка полотна - це завершальний етап ремонту. До нього варто приступати, коли укладено підлогове покриття і виконана під чистове оздоблення стін.



Скільки займає установка однієї міжкімнатних дверей?


Важливо, щоб монтаж проводив досвідчений фахівець. Від цього залежить якість, надійність і довговічність конструкції. Якщо монтується модель з добором, фахівець закінчить роботу приблизно через 3 години, без добору - за 2 години.



Які двері краще всього встановити в ванну кімнату?


Через атмосферу підвищеної вологості для санвузла найкраще підходять моделі з покриттям з екошпон або ПВХ-плівки.



Чи можна встановити нове полотно в стару дверну коробку?


Це неможливо, оскільки кожне полотно має заводські допуски, тому воно або просто не поміститься в стару коробку, або після монтажу залишаться величезні зазори. А це зводить нанівець весь сенс покупки нової міжкімнатних дверей.